Hero Baby Nutrasense Pep 2

Hero Baby Nutrasense Pep 2 is een dieetvoeding geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden met een koemelkallergie.

 34,75
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Hero Baby Nutrasense Pep 2
Omdat we alle ouders van voldoende Hero willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Hero-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Hero-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Waarom Hero Baby Nutrasense Pep 2?
Hero Baby Nutrasense Pep 2 is speciaal ontwikkeld voor kindjes vanaf 6 maanden met een koemelkallergie. De eiwitten in Hero Baby Nutrasense Pep 2 zijn in kleine stukjes geknipt. Hierdoor herkent het lichaam ze niet als koemelkeiwit en wordt de kans op allergische klachten verminderd. 

Belangrijk: overleg het gebruik van Hero Baby Nutrasense PEP 2 altijd met uw arts of consultatiebureau.

Inhoud

700 gram

Meer informatie

Advies vitamine D
Het advies van het voedingscentrum is om alle kindjes van 0 tot 4 jaar elke dag 10 microgram vitamine D extra te geven. Dus ook als uw kindje meer dan 500 ml flesvoeding krijgt, is het advies om deze hoeveelheid vitamine D te geven. 

Inhoud: 700 gr. 
Leeftijd: Vanaf 6 maanden

Hero Baby groeit met u mee
Terwijl uw kindje groeit, groeien wij met u mee. Voor peuters vanaf 1 jaar heeft Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3 ontwikkeld. Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3 bevat o.a. calcium. Voor kindjes vanaf 2 jaar is er Hero Baby Nutrasense Peutermelk 4, afgestemd op de energiebehoefte van peuters in deze leeftijdsfase.

Merk

Hero Baby

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen