2-Prepare Aansterken

2-Prepare Aansterken is een voedingssupplement en bevat L-Glutamine en EGCG, ter bescherming tegen vrije radicalen.

 67,20
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

2-Prepare Aansterken

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

2-Prepare bevat het conditioneel essentieel aminozuur L-Glutamine, een belangrijke brandstof voor cellen van het afweersysteem en een bouwstof voor de natuurlijke antioxidant glutathion. Verder bevat 2-Prepare het krachtige natuurlijke antioxidatieve polyfenol Epigallocatechin-3- gallaat (EGCG).

Beide componenten van 2-Prepare hebben een nuttige taak bij de bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze ongewenste schade voor het lichaam zoveel mogelijk beperken. Deze twee stoffen vullen elkaar in werking aan.

Samenstelling

2-Prepare bestaat uit:

  • 1 - Het L-Glutamine poeder, een zuiver aminozuur, waaraan geen hulpstoffen zijn toegevoegd. 
  • 2 - Het EGCG (epigallocatechin-3-gallaat), een speciaal uit groene thee geëxtraheerde, cafeïne vrije stof, waaraan de gunstige invloeden op de gezondheid van groene thee worden toegeschreven. 

Het groene thee extract is gestandaardiseerd op minimaal 94% EGCG.

1 Dubbelsachet bevat 9 g L-glutamine poeder in het ene compartiment en in het andere compartiment een capsule met groene thee extract, de capsule bevat zoveel mg van het extract, als overeenkomt met minimaal 150 mg EGCG.

Bevat geen

Gluten, cafeïne

Inhoud

30 sachets

Merk

2-Prepare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen