3M Nexcare ColdHot Classic

3M Nexcare ColdHot Classic verzacht de pijn op een natuurlijke manier. Dit product geeft je de mogelijkheid zowel kou als warmte te gebruiken.

 9,90
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

3M Nexcare ColdHot Classic

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

3M Nexcare ColdHot Classic verzacht de pijn op een natuurlijke manier. Dit product geeft je de mogelijkheid zowel kou als warmte te gebruiken waardoor de pijn wordt verlicht, de zwelling minder wordt en het herstel wordt versneld.

 

Kou helpt de zenuwen op een gewonde huid te kalmeren, vermindert de pijn en verzacht het kloppende gevoel dat vaak ontstaat bij een verwonding. Het vermindert ook de zwelling die veroorzaakt wordt door de onderhuidse bloedstroom.

Warmte wordt in de meeste gevallen toegepast na de koude behandeling. Warmte verzacht de pijn die veroorzaakt wordt door een toename van de onderhuidse bloedstroom. Het versoepelt de spieren en gewrichten en is uitermate geschikt voor mensen met reuma of artritis.

Productvoordelen

  • Met gel gevulde kompressen 
  • Warm en koud te gebruiken 
  • Natuurlijke pijnbestrijding 
  • Bestrijding van pijnen waarbij warmte of koude nodig is (hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, verkoudheid, blessures etc.) 
  • Opwarmen in magnetron of au-bain-Marie en koelen in de diepvries. 
  • Nooit rechtstreeks op de huid, maar altijd met hoes

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Nexcare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen