A.Vogel Aesculaforce Tabletten

Traditioneel kruidengeneesmiddel bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

A.Vogel Aesculaforce Tabletten

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Aesculaforce is een krachtig "traditioneel kruidengeneesmiddel" bij de behandeling van spataderen. Bovendien geeft het verlichting van de symptomen van zware en vermoeide benen. U kunt Aesculaforce ook gebruiken bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden.

Te gebruiken bij

  • Spataders
  • Zware of vermoeide benen

Productvoordelen

  • Bij behandeling spataderen
  • Bij zware, vermoeide benen
  • Bij rusteloze benen
  • Bij kramp in de benen
  • Goede dosering van 50 mg aescine per tablet

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Gebruiksadvies

Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Bijwerkingen

Zoals elk geneesmiddel kan Aesculaforce tabletten bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. De volgende klachten komen soms (bij meer dan 1 op de 1.000 maar bij minder dan 1 op de 100 patiënten) voor: maagklachten zoals misselijkheid, pijn in de (onder) buik, winderigheid (flatulentie) en diarree. Tevens komen soms (bij meer dan 1 op de 1.000 maar bij minder dan 1 op de 100 patiënten) duizeligheid en hoofdpijn voor. Zelden (bij meer dan 1 op de 10.000 maar bij minder dan 1 op de 1.000 patiënten) komen overgevoeligheidsreacties zoals overgevoeligheidsreacties van de huid, jeuk, uitslag, erytheem en eczeem voor.
Krijgt u veel last van een bijwerking? Of heeft u een bijwerking die niet in deze bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Interacties

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Aesculaforce tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Wanneer mag u Aesculaforce tabletten niet gebruiken?
Bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de paardenkastanje, soja, pinda’s of één van de andere componenten van A.Vogel Aesculaforce tabletten.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met Aesculaforce tabletten?
Bij huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen, hart- of nierinsufficiëntie dient er onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd, omdat dit symptomen van een ernstige aandoening kunnen zijn.

Samenstelling

Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse zaden van de paardenkastanjeboom (Aesculus hippocastanum L.).
Een filmomhulde tablet van 698 mg bevat 157,5-225,0 mg gedroogd ethanolextract, overeenkomend met 50 mg aescine. Dit komt overeen met 1,1 - 2,5 g verse paardenkastanjezaden.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, sojapolysacchariden, copovidon, acrylates copolymeer, talk en triethylcitraat.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Er zijn geen studies uitgevoerd naar de invloed van dit product op de rijvaardigheid en het vermogen om machines te bedienen.

Inhoud

30 of 50 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 30 of 50 tabletten.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Aesculaforce tabletten buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden de 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen