A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel met Arnica-extract, voor gebruik bij spierpijn, stijve gewrichten en kneuzingen.

* Verplichte velden

Vanaf  4,99
Aantal:

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel met Arnica-extract is een traditioneel kruidengeneesmiddel voor uitwendig gebruik bij spierpijn door overbelasting, stijve spieren en gewrichten, pijn door kneuzingen, verrekking of verstuiking en bij blauwe plekken als gevolg van stoten. Het stimuleert op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen uit spieren en gewrichten sneller afgevoerd en herstelt spierweefsel sneller. Zo wordt bewegen weer fijn. A.Vogel Atrosan Gel is neutraal van geur en wordt snel door de huid opgenomen.

Te gebruiken bij

  • Bij spierpijn
  • Stijve gewrichten
  • Kneuzingen

Productvoordelen

  • Helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en pijn door kneuzingen
  • Ook bij blauwe plekken als gevolg van stoten
  • Het stimuleert op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding, waardoor afvalstoffen uit spieren en gewrichten sneller afgevoerd worden en spierweefsel sneller herstelt
  • Neutraal van geur en snel door de huid opgenomen
  • Hoge concentratie Arnica montana (50%)

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven 2 tot 4 keer per dag een dun laagje aanbrengen op de pijnlijke plek. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts.

Gebruiksadvies

Tenzij anders is voorgeschreven 2 tot 4 keer per dag een dun laagje aanbrengen op de pijnlijke plek. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts.

Bijwerkingen

Zoals elk geneesmiddel kan Atrosan Spier- en Gewrichtsgel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. De volgende klachten komen vaak (bij meer dan 1 op de 100 maar bij minder dan 1 op de 10 patiënten) voor: jeukende huiduitslag, droge huid en roodheid. Neem contact op met uw arts of apotheker wanneer u een bijwerking krijgt die niet vermeld is in de bijsluiter.

Interacties

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kortgeleden heeft gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Overleg eerst met uw arts voor gebruik van Atrosan Spier- en Gewrichtsgel tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Wanneer mag u Atrosan Spier- en Gewrichtsgel niet gebruiken?

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor Arnica montana, andere plantensoorten uit de Asteraceae (Compositae) familie, of een van de hulpstoffen.

 

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met Atrosan Spier- en Gewrichtsgel?

Niet gebruiken bij beschadigde of geïrriteerde huid. Niet gebruiken bij ogen, neus, mond, slijmvliezen en andere gevoelige gebieden. Stop het gebruik als roodheid, irritatie of droge huid optreden.

Samenstelling

Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse Arnica montana L. bloemen. Extractiemiddel: ethanol 58% v/v. Een gram gel bevat 500 mg extract. Dit komt overeen met 120-200 mg verse Arnicabloemen.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: ethanol, water, glycerol en copolymeer van ammonium acrylodimethyltauraatvinylpyrrolidon.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Atrosan Spier- en Gewrichtsgel beïnvloedt de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken niet.

Inhoud

50 of 100 milliliter

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 50 of 100 milliliter.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Atrosan Spier- en Gewrichtsgel buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen