A. Vogel Atrosan

A. Vogel Atrosan is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn.

 20,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Atrosan

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A. Vogel Atrosan is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn. Atrosan van A.Vogel helpt op krachtige wijze de gewrichten soepel te houden. Ook biedt het stevige ondersteuning voor gevoelige spieren na bijvoorbeeld overbelasting. Op deze manier kunt u zich goed en gemakkelijk blijven bewegen. Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden. Bij dit soort verschijnselen kan het verleidelijk zijn om minder te gaan bewegen. Maar juist dan is beweging belangrijk om de soepelheid en bewegingsfuncties zoveel mogelijk te behouden door de spieren en gewrichten te ondersteunen. Speciaal voor die momenten dat u extra ondersteuning nodig heeft, is er namelijk Atrosan forte. Dit product bevat een krachtige concentratie van het duivelsklauwextract (Harpagophytum procumbens) dat helpt om de spieren en gewrichten soepel te houden. Zodat u goed en gemakkelijk kunt blijven bewegen.

Te gebruiken bij

  • Milde gewrichtspijn
  • Ochtendstijfheid in de gewrichten
  • Stijve en/of stramme spieren

Productvoordelen

  • Sterk geconcentreerd 
  • Slechts 2 tabletten per dag 
  • 100% natuurlijk

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Bijwerkingen

Hoofdpijn, duizeligheid, diarree, misselijkheid, buikpijn en allergische huidreacties

Interacties

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kortgeleden heeft gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • Overgevoeligheid voor Harpagophytum soorten, of voor een van de hulpstoffen

Samenstelling

Harpagophytum procumbens DC, Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw), lactosemonohydraat, maïszetmeel (Zea mays), microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150)

Inhoud

60 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Bewegen is goed voor spieren en gewrichten. Goed bewegen betekent regelmatig fietsen, zwemmen of wandelen. Deze inspanningen bevorderen de doorbloeding van de spieren, waardoor deze soepel blijven. Ook houdt het de gewrichten soepel. Dat wil echter niet zeggen dat u ineens enorme afstanden moet gaan afleggen. Luister goed naar de signalen van uw lichaam en zorg ook voor voldoende rust.

Merk

A.Vogel

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen