A.Vogel Boldocynara

Boldocynara druppels ondersteunen de reinigende werking van de lever en zijn goed voor de galfunctie. Helpt bij een vol gevoel in de maag en ondersteunt de vertering van vetten. 11,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Boldocynara

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het 100% natuurlijke Boldocynara van A.Vogel ondersteunt de goede functies van lever en gal en helpt daardoor bij een vol gevoel in de maag. Het draagt bij aan het behoud van een gezonde spijsvertering en ondersteunt de vetverbranding.

In de lever vinden veel processen plaats die van belang zijn voor het behoud van een goede spijsvertering. De aanmaak van gal in de lever draagt bij aan een goede vertering van vetten. Een vol gevoel na het eten van vet voedsel kan een teken zijn dat de lever extra ondersteuning nodig heeft. A.Vogel Boldocynara ondersteunt een goede lever- en galfunctie en helpt bij een vol gevoel in de maag.

Productvoordelen

  • Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem zijn goed voor de lever
  • Paardenbloem is goed voor de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag
  • Zuurbes en Varkensgras zijn goed voor de spijsvertering
  • 100% natuurlijk

Dosering

3x daags 10-20 druppels na de maaltijd in wat water innemen.

 

Kinderen van 2 tot 6 jaar:

  • 3x daags 3-5 druppels

 

Kinderen van 6 tot 12 jaar:

  • 3x daags 5-10 druppels

Gebruiksadvies

Voor gebruik schudden.

 

Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen.

A.Vogel Boldocynara Instructie

Zwangerschap / Borstvoeding

Boldocynara kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling

Plantenextracten: artisjok (Cynara scolymus) 34%, mariadistel (Silybum marianum), varkensgras (Polygonum aviculare), paardebloem (Taraxacum officinale), boldo (Peumus boldus) 5%, knopherik (Raphanus sativus), pepermunt (Mentha piperita), zuurbes (Berberis vulgaris), aloë (Aloe ferox), gewone wolfsklauw (Lycopodium clavatum), natriumsulfaat. Alcoholgehalte ca. 58% v/v.

 

Een dagdosering van 3x20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Artisjok - A.Vogel Boldocynara bevat een geconcentreerd extract van verse artisjok, een voedzame groente met waardevolle mineralen en vitamines, zoals vitamine C en diverse B-vitamines. De artisjok helpt bij een vol gevoel in de maag, ondersteunt de reinigende werking van de lever en is goed voor de galfunctie.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen