A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C Tabletten, voor extra weerstand. Stimuleert het immuunsysteem en versnelt het herstel na ziekte.

 15,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C Tabletten bevat Echinacea purpurea wat een brede ondersteuning van het immuunsysteem geeft en u helpt sneller te herstellen na ziekte. Deze Echinaforce variant is uniek door de toegevoegde vitamine C, die onder andere helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Echinaforce kauwtabletten zijn lekker (frambozensmaak) en eenvoudig in te nemen op elk gewenst moment van de dag.

Productvoordelen

  • Echinacea voor extra weerstand en sneller herstel na ziekte
  • 1 kauwtablet per dag
  • Zonder water in te nemen op elk moment van de dag
  • Lekkere frambozensmaak
  • Bevat 50% van aanbevolen dagelijkse vitamine C

Dosering

Onderhoudsdosering: 1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Voor kinderen tot 12 jaar heeft A. Vogel Echinaforce junior + vitamine C met een natuurlijke frambozensmaak.

Zwangerschap / Borstvoeding

Echinaforce forte + vitamine C kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering op de verpakking worden gebruikt.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 3,3%; vulstof (gehydrolyseerd maïszetmeel, dicalciumfosfaat dihydraat, microkristallijne cellulose); acerola-kers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet); verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); glansmiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat); omhulsel (talk, silica, PEG-150); kleurstof (titaniumdioxide, ijzeroxide geel).

 

Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van 1210 mg plantenextract (Echinacea purpurea herba en radix).

 

1 tablet = 733 mg

 

A.Vogel Echinaforce forte + vitamine C is sterk geconcentreerd.

Inhoud

45 tabletten

Meer informatie

Het nut van een goede weerstand

Het immuunsysteem verhoogt de weerstand van het lichaam. Het behoud van een goed werkend immuunsysteem, en dus een goede weerstand, is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid en versnelt het herstel na ziekte. A.Vogel Echinaforce forte + vitamine C ondersteunt de weerstand.

 

Vitamine C

Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstanden bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een antioxidant die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zo speelt het een belangrijke functie bij het behoud van sterke botten en tanden, goede bloedvaten en andere lichaamsweefsels.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen