A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C Kauwtabletten geeft dagelijks extra weerstand, stimuleert het immuunsysteem en versnelt het herstel na ziekte.

 17,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C Kauwtabletten is een krachtige combinatie die dagelijks uw immuunsysteem ondersteunt. Daardoor helpt het u te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bovendien helpt het u sneller te herstellen na ziekte. Echinaforce kauwtabletten hebben een lekkere frambozensmaak en zijn eenvoudig in te nemen op elk gewenst moment van de dag.

Productvoordelen

  • Voor extra weerstand en sneller herstel na ziekte (Echinacea)
  • 1 kauwtablet per dag
  • Zonder water in te nemen op elk moment van de dag
  • Lekkere frambozensmaak
  • Bevat 50% van aanbevolen dagelijkse vitamine C

Dosering

Voor het onderhouden van de dagelijkse weerstand:

  • 1 kauwtablet per dag

Voor extra weerstand:

  • 2 kauwtabletten per dag (indien wenselijk 3 kauwtabletten)

 

De hoge concentratie werkstoffen kunnen tijdens en vlak na het kauwen een tintelend gevoel geven.

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Zwangerschap / Borstvoeding

Echinaforce kauwtabletten forte + vitamine C kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering op de verpakking worden gebruikt.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • Kinderen jonger dan 12 jaar
  • Overgevoeligheid voor een van de componenten

Smaak

Frambozen

Samenstelling

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix)*; vulstof (xylitol, mannitol, gemodificeerd maïszetmeel); acerolakers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C**; glansmiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur); smaakversterker (natuurlijk frambozenaroma 1,0%); kleurstof (rodebietenextract); verstevigingsmiddel (silica, acacia).

* dagdoseringen van 1, 2 en 3 tabletten bevatten de inhoudsstoffen van respectievelijk 1000 mg, 2000 mg en 3000 mg extract van Echinacea purpurea.

** 1 tablet van 1050 mg bevat 40 mg natuurlijke vitamine C (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

 

1 tablet = 1050 mg

Bevat geen

Conserveringsmiddelen, lactose, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 kauwtabletten

Meer informatie

A.Vogel Echinaforce kauwtabletten forte + vitamine C is ook verkrijgbaar voor kinderen van 2 - 12 jaar, in een verpakking met 40 kauwtabletten.

 

In Echinaforce kauwtabletten wordt, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, een hoge concentratie verse Echinacea purpurea verwerkt. Eén kauwtablet bevat 1000 mg Echinacea purpurea-extract.

 

Natuurlijke vitamine C

Daarnaast bevatten deze kauwtabletten natuurlijke vitamine C. Vitamine C verhoogt eveneens de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een anti-oxidant die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Met één Echinaforce kauwtablet krijgt u 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen