A.Vogel Echinaforce Junior Weerstand

A.Vogel Echinaforce Junior Weerstand Kauwtabletten. Voor extra weerstand bij kinderen. Stimuleert het immuunsysteem en versnelt het herstel na ziekte.

A.Vogel Echinaforce Junior Weerstand

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Echinaforce Junior Weerstand is een zuiver natuurlijk product dat gebruikt kan worden bij kleine kinderen. De kauwtabletten ondersteunen het immuunsysteem en helpen bij het opbouwen van de weerstand. De vrolijke kauwtabletjes hebben een lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak, zijn makkelijk in te nemen en bevatten geen conserveermiddelen. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Productvoordelen

  • Verhoogt de weerstand
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Versnelt het herstel na ziekte
  • Lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak
  • Geen conserveermiddelen

Dosering

Kinderen van 2 tot 6 jaar:

  • 2x daags 1 kauwtablet

 

Kinderen van 6 tot 12 jaar:

  • 2x daags 2 kauwtabletten

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Interacties

U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • Kinderen jonger dan 2 jaar
  • Overgevoeligheid voor een van de componenten

Samenstelling

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 2,3%; zoetstof (rietsuiker); vulstof (microkristallijne cellulose); verstevigingsmiddel (aardappelzetmeel, hydroxypropylmethylcellulose); glansmiddel (magnesiumstearaat); smaakversterker (natuurlijk sinaasappelaroma 0,7%).

 

Dagdoseringen van 2 en 4 tabletten bevatten de inhoudsstoffen van respectievelijk 514 mg en 1028 mg extract van Echinacea purpurea.

 

1 tablet = 250 mg

 

Echinaforce junior bevat natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen.

Inhoud

80/200 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Echinaforce junior is verkrijgbaar in verpakkingen van 80 en 200 stuks.

 

Het nut van een goede weerstand

Het immuunsysteem verhoogt de weerstand van het lichaam. Het behoud van een goed werkend immuunsysteem, en dus een goede weerstand, is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid en versnelt het herstel na ziekte. A.Vogel Echinaforce junior ondersteunt de weerstand bij kinderen.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ÂșC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen