A.Vogel Edisan Druppels

A.Vogel Edisan Druppels ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Het heeft een maagversterkende invloed en beschermt de maagwand.

 11,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Edisan Druppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Edisan Druppels ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Het heeft een maagversterkende invloed en beschermt de maagwand.

Te gebruiken bij

  • Behoud van zuurgraad in de maag

Productvoordelen

  • 100% natuurlijk
  • Langdurig te gebruiken

Dosering

3x daags 20 druppels voor de maaltijd in wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Maximale dosering tot 5x daags 20 druppels. Edisan kan langdurig worden gebruikt. Na 8 weken kan de inname worden teruggebracht tot 2x daags 20 druppels.

 

Kinderen van 6 tot 12 jaar:

  • De helft van de dosering.

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gebruiksadvies

Voor gebruik schudden.

 

Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen.

A.Vogel Edisan Instructie

 

Zwangerschap / Borstvoeding

A.Vogel Edisan kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling

Plantenextracten: vijg (Ficus carica), condurango (Marsdenia condurango), citroenmelisse (Melissa officinalis); glycerol. Alcoholgehalte ca. 46% v/v. Een dagdosering van 3x20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Maag

De maag produceert maagsap, kneedt het voedsel en vermengt dit met het maagsap. Zo helpt de maag met het verteren van voedsel. Hierbij is het behoud van een normale zuurgraad in de maag van belang.

 

Zuurgraad in de maag

Het behoud van een normale zuurgraad in de maag wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals de manier van eten, de omstandigheden waaronder u eet en emotionele zaken. A.Vogel Edisan ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag en draagt zo bij aan een goede maagfunctie.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen