A. Vogel Johannesolie

A.Vogel Johannesolie is een zuivere verzorgende huidolie die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt, met name bij een uitgedroogde, ruwe of schrale huid.

 8,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Johannesolie

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een ruwe, droge en schrale huid voelt strak aan en kan gevoelig zijn. Deze huid heeft veel verzorging nodig en bescherming tegen temperatuurwisselingen en weersinvloeden (zon, wind, kou, verwarming en airconditioning) die de huid kunnen uitdrogen. A.Vogel Johannesolie is een zuivere verzorgende huidolie die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt, met name bij een uitgedroogde, ruwe of schrale huid. Bij borstvoeding is Johannesolie goed bij de verzorging van de tepels. Johannesolie is gemaakt van de vers geplukte bloemen en bloemknoppen van sint-janskruid en olie geperst uit ecologisch gekweekte zonnebloemen.

Te gebruiken bij

  • Ruwe, droge en schrale huid
  • Ter verzorging van tepelkloven

Dosering

De huid of tepels meerdere malen per dag zachtjes inwrijven met enkele druppels Johannesolie. Johannesolie is een zuiver natuurlijk middel dat langdurig kan worden gebruikt. Bij inwendig gebruik voor de maag: â s morgens op de nuchtere maag en â s avonds voor de maaltijd een theelepel (3ml). De aangegeven dosering niet overschrijden

Gebruiksadvies

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan.

Interacties

Bij uitwendig gebruik: U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

Bij inwendig gebruik: Een wisselwerking wil zeggen dat middelen bij gelijktijdig gebruik elkaars werking en/of bijwerking kunnen beïnvloeden. Sint-janskruid (Hypericum perforatum) kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met sint-janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw behandelend arts of apotheker, die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet. Dat geldt als u wilt beginnen met sint-janskruid te gebruiken, maar ook als u het gelijktijdig gebruik van sint-janskruid samen met een van onderstaande geneesmiddelen wilt stoppen. Waargenomen is dat middelen met sint-janskruid de werking van de volgende geneesmiddelen kunnen verminderen:

  • remmers van het immuunsysteem, bijvoorbeeld bij orgaantransplantaties en auto-immuunziekten: ciclosporine;
  • antistollingsmiddelen van het coumarinetype, zoals acenocoumarol (o.a. Sintrom) en fenprocoumon (o.a. Marcoumar); anti-epileptica: fenobarbital en fenytoïne;
  • luchtwegverwijders: theofylline; 
  • hartglycosiden bij hartfalen en hartritmestoornissen: digoxine;
  • remmers van het HIV-virus: indinavir.
  • Sint-janskruid kan ook de werking van geneesmiddelen tegen depressiviteit van het SSRI-type beïnvloeden. 
  • Gelijktijdig gebruik wordt afgeraden. Bij gelijktijdig gebruik van sint-janskruid en bepaaldetypes van de anticonceptiepil (combinatie ethinyloestradiolen desogestrel, ook wel sub-50 genoemd) zijn in eenincidenteel geval doorbraakbloedingen geconstateerd. Alser een doorbraakbloeding optreedt, kan er sprake zijn vaneen verminderde bescherming tegen zwangerschap.

Zwangerschap / Borstvoeding

Johannesolie kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw beh

Samenstelling

Helianthus Annuus, Hypericum Perforatum

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Meer informatie

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen