A. Vogel Molkosan

Hoge concentratie L(+)-melkzuur, lactosevrij & caloriearm.

* Verplichte velden

Vanaf  5,49
Aantal:

A. Vogel Molkosan

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Molkosan van A.Vogel is een 100% natuurlijk product dat is bereid uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Het heeft een milde, friszure smaak, is neutraal van geur en bevat een hogere concentratie rechtsdraaiend melkzuur (L+).

Productvoordelen

  • Hoge concentratie L(+)-melkzuur (rechtsdraaiend) 
  • Molkosan is lactose- en suikervrij en caloriearm

Gebruiksadvies

Voeg 1-2 eetlepels Molkosan toe aan een glas mineraalwater en u heeft een heerlijke drank. Lekker bij of na de maaltijd en desgewenst op smaak te brengen met wat honing of vruchtensap. En natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met Molkosan. Molkosan kunt u heel eenvoudig verwerken in een heerlijke dressing voor op een salade. 's Ochtends een gezonde smoothie met Molkosan is een goede start van de dag. Het is heerlijk om Molkosan te verwerken in uw glas (sinaas)appelsap. U kunt 's ochtends Molkosan toevoegen aan een kom met yoghurt en muesli.

Zwangerschap / Borstvoeding

Molkosan kan overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt.

Samenstelling

Bevat onder andere een hogere concentratie rechtsdraaiend melkzuur (L+). Andere bestanddelen: melkzuur, vitamine B1 en B6, kalium, calcium en andere mineralen.

Bevat geen

Lactose

Inhoud

200/500/1000 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Verkrijgbaar per 200, 500 en 1000 milliliter.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur. Buiten bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen