A.Vogel Molkosan Fruit

A.Vogel Molkosan Fruit ondersteunt de spijsvertering.

* Verplichte velden

Vanaf  6,49
Aantal:

A.Vogel Molkosan Fruit

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Molkosan Fruit is een nieuwe Molkosan-variant van A.Vogel. Het bevat 100% natuurlijke melkwei met granaatappel, aroniabes en stevia. De combinatie van ingrediënten geven Molkosan Fruit een unieke, frisse, fruitige smaakbeleving. Molkosan Fruit ondersteunt de spijsvertering, doordat het een bron van calcium is. En een goede spijsvertering is van belang voor onze gezondheid. Als de spijsvertering goed functioneert, voelen we ons fit en vitaal.

Te gebruiken bij

  • Spijsvertering

Productvoordelen

  • Ondersteunt de spijsvertering 
  • Met melkwei, anoniabes, granaatappel, stevia en calcium 
  • Fruitig van smaak 
  • Lactosevrij, caloriearm en suikervrij

Gebruiksadvies

Recepten met Molkosan Fruit: Voeg 1-2 eetlepels Molkosan toe aan een glas mineraalwater en u heeft een heerlijke drank. Lekker bij of na de maaltijd en desgewenst op smaak te brengen met wat honing of vruchtensap. En natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met Molkosan Fruit.

Variaties met Molkosan: 's Ochtends een gezonde smoothie met Molkosan is een goede start van de dag. Het is heerlijk om Molkosan Fruit te verwerken in uw glas (sinaas)appelsap. U kunt 's ochtends Molkosan Fruit toevoegen aan een kom met yoghurt en muesli.

Inhoud

200/500 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 200 en per 500 milliliter.
Melkwei is de waterige, geelachtige vloeistof die tijdens het produceren van kaas ontstaat. Het is bijna vetvrij en bevat melkzuur, vitamine B1 en B6, kalium, calcium en andere mineralen.

Merk

A.Vogel

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen