A. Vogel Oogdruppels

Voor verzachting en verfrissing van droge, branderige of vermoeide ogen.


 11,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Oogdruppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Soms kunnen de ogen droog, branderig of vermoeid aanvoelen. Bijvoorbeeld als gevolg van computergebruik, verwarming of juist airconditioning, ouderdom of het dragen van contactlenzen. A.Vogel Oogdruppels bevat verzachtende en verfrissende ingrediënten. Bovendien bevochtigt het de ogen en helpt bij het behoud van voldoende traanvocht.

Te gebruiken bij

  • Rode, droge en vermoeide ogen

Productvoordelen

Ook geschikt voor dragers van contactlenzen

Dosering

We adviseren in het algemeen om A.Vogel Oogdruppels 4-5x per dag te gebruiken; in beide ogen 1 druppel. Naar behoefte vaker.

Gebruiksadvies

De druppelflacon bevat 10 ml steriele oplossing (circa 300 druppels). Er blijft altijd een restje vloeistof in de flacon achter. We raden aan om de inhoud van één flacon altijd door dezelfde persoon te laten gebruiken. Gebruiksaanwijzing: verwijder het gekleurde dopje van de flacon. Eenmalig: houd de flacon op de kop boven de hand met de duim op de onderzijde en wijs/middelvinger langs het tuitje. Druk enkele malen op de bodem tot de eerste druppel valt. De druppelflacon is nu gereed voor gebruik. Buig het hoofd (licht) achterover en trek het onderste ooglid iets naar beneden. Richt de druppelaar boven het oog. Druk met de duim op de bodem van de flacon zodat een druppel in het oog valt. Sluit het oog langzaam zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit de flacon na gebruik goed af met het dopje.

Contra-indicaties

Oogdruppels vogel niet gebruiken bij:

  • overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling

Hyaluronic acid, Euphrasia officinalis 0,1%, Sodium chloride, Boric acid, Disodium tetraborate decahydrate, Sodium yydroxide, Hydrochloric acid, Aqua.

Bevat geen

Conserveringsmiddelen

Inhoud

10 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen