A. Vogel Plantago Oordruppels

Oren kunnen vol raken, bijvoorbeeld door vuil. A.Vogel Plantago Oordruppels laat het vuil afvloeien en is goed voor de oren.

 6,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Plantago Oordruppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel ontwikkelde Plantago Oordruppels als gezondheidsproduct ter verzorging van de oren na contact met koude wind of na het baden. Ook verzachten deze druppels de gehoorgang op aangename wijze. Contact met koude wind, zwemmen in de zee of het zwembad, baden in uw eigen bad...onder al deze omstandigheden kunnen uw oren - door vuil of zwelling - vol raken. Soms kunnen vuil en vocht niet meer weg uit het oor en ontstaat er een drukkend, kloppend gevoel. Een gevoel dat het oor dicht zit. Op die momenten kunnen A. Vogel Plantago Oordruppels u ondersteunen door het vuil makkelijker te laten afvloeien.

Te gebruiken bij

Ter verzorging van de oren. Bijvoorbeeld na contact met koude wind of na het baden.

Dosering

Uitwendig: 2x daags 1 druppel, of enkele druppels op een watje, in het oor. Uitwendig gebruik in het oor uitsluitend wanneer het trommelvlies intact is.
Inwendig: 3x daags 10 druppels vóór de maaltijd in wat water innemen. Kinderen tot 6 jaar: 3x daags 3 druppels. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 5 druppels.

Gebruiksadvies

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Plantago oordruppels kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eers

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de component, bij een loopooren bij buisjes.

Samenstelling

Plantenextract: smalle weegbree (Plantago lanceolata) 100%. Alcoholgehalte ca. 50% v/v.

Inhoud

20 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen