A. Vogel Prostaforce

Goed voor de prostaat, ondersteunt de mannelijke potentie

* Verplichte velden

Vanaf  13,99
Aantal:

A. Vogel Prostaforce

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Houdt de prostaat in goede conditie. Ondersteunt het goed kunnen blijven plassen. Goed voor de seksuele gezondheid van de man. Ondersteunt de mannelijke potentie. De prostaat is een walnootvormige klier bij de man die rond het vijfenveertigste levensjaar kan gaan groeien. Dit is een normaal verschijnsel dat bij het ouder worden hoort. Omdat de prostaat om de urinebuis heen ligt, kan de groei van de prostaat het plassen gaan beïnvloeden. Dit is bijvoorbeeld te merken aan het vaker ’s nachts moeten plassen. Daarnaast kan de groei van de prostaat effect hebben op de seksuele gezondheid en de potentie van de man. A.Vogel Prostaforce bevat een concentratie stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm (Sabalserrulata), een tropische dwergpalm die in Florida groeit. De vruchten van de zaagbladpalm helpen om de prostaat in goede conditie te houden.

Productvoordelen

  • Voor behoud normale prostaat
  • Om goed te kunnen blijven plassen
  • Ondersteunt de mannelijke potentie
  • 100% natuurlijk
  • Slechts 1 capsule per dag

Dosering

1x per dag na het eten 1 capsule met water innemen. Inname met koolzuurhoudende dranken kan onaangename oprispingen veroorzaken. Het middel kan langdurig worden gebruikt.

Samenstelling

Zaagbladpalmextract (Sabal serrulata); capsule: gelatine, glycerol, sorbitol, kleurstof (ijzeroxiden rood, zwart, geel). Een dagdosering van 1 capsule bevat 320 mg geconcentreerd Sabal serrulata-extract. 1 capsule = 480 mg

Inhoud

30/90 capsules

Meer informatie

  • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 90 capsules. 
  • De aangegeven dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen