A.Vogel Symphosan

Bij zwaarbelaste spieren en ter verzorging van de huid bij littekens.

 14,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Symphosan

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Symphosan van A.Vogel wordt gebruikt ter verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen, ter behandeling van spieren na sport of inspanning. Spieren en pezen vormen, samen met botten en gewrichten, het bewegingsapparaat. Botten zorgen voor de stevigheid, spieren en pezen voor de beweging. Sport, maar ook inspannend werk kan spieren en pezen zwaar belasten. Dit komt vooral voor bij eentonige belasting (lopende band werk) of repeterende bewegingen (werken met muis, tennis). A.Vogel Symphosan verzorgt zwaarbelaste spieren en pezen.

Te gebruiken bij

  • Ter verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen.
  • Tevens ter verzorging van de huid bij littekens.

Productvoordelen

  • Ter verzorging van overbelaste pezen en spieren
  • Makkelijk op te brengen
  • Ook bij littekens!
  • 100% natuurlijk

Gebruiksadvies

Meerdere malen per dag zachtjes inwrijven of op een kompres toepassen. Niet innemen. Voor gebruik schudden. Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Symphosan kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden toegepast. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behan

Samenstelling

Plantenextracten: smeerwortel (Symphytum officinale) 84,8%, sint-janskruid (Hypericum perforatum), echte guldenroede (Solidago virgaurea), huislook (Sempervivum tectorum), heelkruid (Saniculaeuropea), valkruid (Arnica montana), toverhazelaar (Hamamelis virginiana). Alcoholgehalte ca. 36% v/v.

Inhoud

100 milliliter

Meer informatie

In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van het product. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen