A. Vogel Tormentavena

Dit middel helpt de ontlasting dikker te maken en draagt daarmee bij aan een goede spijsvertering.

 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Tormentavena

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tormentavena van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat zijn heilzame invloed op de darmfunctie voornamelijk ontleent aan de bestanddelen uit de wortel van Potentilla erecta. Dit middel helpt de ontlasting dikker te maken en draagt daarmee bij aan een goede spijsvertering.

Productvoordelen

  • Draagt bij aan een goede spijsvertering
  • Helpt de ontlasting dikker te maken
  • 100% natuurlijk

Dosering

3x daags 2 tabletten voor de maaltijd (indien gewenst elk uur 1 tablet) met wat water innemen. Kinderen tot 6 jaar: 3x daags een halve tablet. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 1 tablet.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tormentavena kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw beh

Samenstelling

Plantenextracten: tormentil (Potentilla erecta) 3,4%, bleekgele hennepnetel (Galeopsis ochroleuca), grote kattenstaart (Lythrum salicaria), varkensgras (Polygonum aviculare), haver (Avena sativa) 0,1%, kleine bevernel (Pimpinella saxifraga), baardmos (Usnea barbata); vulstof (lactose); glansmiddel (magnesiumstearaat); natriumsulfaat. Een dagdosering van 6 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 1463 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.1 tablet = 250 mg

Inhoud

80 tabletten

Meer informatie

Er zijn heel wat factoren die een rol spelen bij het behoud van een gezonde spijsvertering. Maar het belangrijkste is dat het lichaam in staat is de waardevolle stoffen uit de voeding op te nemen. Een goede darmwerking zorgt hiervoor. A.Vogel Tormentavena is een zuiver natuurlijk middel voor een goede darmwerking. Het helpt de ontlasting dikker te maken en draagt daarmee bij aan een natuurlijke ontlasting en een goede spijsvertering.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen