A.Vogel Urticalcin tablet

A.Vogel Urticalcin bevordert de opname van kalk.

* Verplichte velden

Vanaf  8,99
Aantal:

A.Vogel Urticalcin tablet

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Urticalcin van A.Vogel is een 100% natuurlijk middel. Het bevordert het vermogen van het lichaam om uit het voedsel de noodzakelijke mineralen, in het bijzonder calcium, op te nemen.

Productvoordelen

  • Bevordert de opname van kalk
  • Langdurig te gebruiken
  • 100% natuurlijk

Dosering

3x daags 2-6 tabletten voor de maaltijd innemen. De tabletten fijnkauwen en voor het doorslikken even in de mond houden.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • Overgevoeligheid voor één van de componenten.

Samenstelling

Vulstof (lactose); zuurteregelaar (calciumlactaat); verstevigingsmiddel (aardappelzetmeel); glansmiddel (magnesiumstearaat); oesterschelp (Ostrea edulis); grote brandnetel (Urtica dioica) 0,3%; calciumgluconaat; calciumfosfaat; kaliumchloride; natriumfosfaat; silica; calciumfluoride.

Inhoud

500/1000 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Verkrijgbaar per 500 en 1000 tabletten. De brandnetel - in het latijn Urtica dioica - is een belangrijk bestanddeel van Urticalcin van A.Vogel. De plant is rijk aan mineralen en bevat onder andere kalium, calcium, ijzer en kiezelzuur en is daarom een effectief middel om de algehele weerstand te stimuleren. Alfred Vogel ontdekte dat vooral de jonge scheuten van de plant veel werkzame stoffen bevatten. Daarom worden voor Urticalcin alleen de jonge toppen van de plant gebruikt. Samen met natuurlijke mineralen en oesterschelpen vormen ze de basis voor het bijzondere Urticalcin. Het product vergemakkelijkt de opname van kalk en andere mineralen uit het voedsel en is daarom waardevol bij de gevolgen van mineralen- en kalkgebrek.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen