Vitility Essentials Aanbrenghulp Lotion Dalton

De aanbrenghulp kan men gebruiken om zich eenvoudig in te smeren.

 9,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Essentials Aanbrenghulp Lotion Dalton

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitility Aanbrenghulp Lotion Dalton kan men gebruiken om zich eenvoudig in te smeren met bodylotion of te wassen met douchegel. Vul de kop met lotion of douchegel en laat de 19 roterende balletjes de spieren masseren terwijl ze tegelijkertijd de lotion gelijkmatig over het lichaam verdelen. Het verlengde handvat zorgt ervoor dat men moeilijk te bereiken plekken op het lichaam kan wassen, zoals de rug of de onderbenen en voeten. Het handvat kan er af worden gehaald, zodat men de armen of benen met meer kracht kan masseren, zonder vette handen te krijgen. Geschikt voor mensen die een beperkte arm- of schouderfunctie hebben.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen