Able2 Anti-slip Onderzetters

Able2 Anti-slip Onderzetters voorkomen het verschuiven van kopjes, servies, snijplanken enz. en houdt grip op droge, gladde en glibberige oppervlakken.

Able2 Anti-slip Onderzetters

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Able2 Anti-slip Onderzetters hechten zich aan de oppervlakte, maar kunnen gemakkelijk worden verwijderd en laten geen residu achter. Het materiaal is vervaardigd uit siliconenrubber en bevat geen toxische stoffen. Veilig om overal te gebruiken. Duurzaam en geschikt voor de vaatwasser en oven tot 250°C.

Productvoordelen

  • Niet-toxisch
  • Stevige grip en houvast
  • Bevat geen plastificeermiddelen en is latexvrij
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Kan in de oven gebruikt worden tot 250°C

Bevat geen

Plastificeermiddelen en latex

Inhoud

4 stuks

Meer informatie

De Able2 Anti-slip Onderzetters hebben een afmeting van 9 x 9 cm en zijn te verkrijgen in de kleuren blauw, rood en geel.

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen