Able2 Anti-slip Rol

Able2 Anti-slip rol is dun en flexibel en kan eenvoudig op maat geknipt worden. De anti-slip rol kan plat gebruikt worden op een dienblad, lade, plank of op de vloer.

Able2 Anti-slip Rol

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Able2 Anti-slip rol houdt grip op droge, gladde en glibberige oppervlakken zoals tafels, werkbladen, dienbladen, handvatten en gladde vloeren. De anti-slip rollen zijn dun en flexibel en kunnen eenvoudig op maat geknipt worden. De anti-slip rol kan plat gebruikt worden op een dienblad, lade, plank of op de vloer. Deze rollen kunnen tevens rond voorwerpen, zoals handvaten, gedraaid worden voor extra grip. Het materiaal is vervaardigd uit siliconenrubber en bevat geen toxische stoffen. Veilig om overal te gebruiken. Duurzaam en geschikt voor de vaatwasser en oven tot 250°C.

Productvoordelen

  • Niet-toxisch
  • Stevige grip en houvast
  • Bevat geen plastificeermiddelen en is latexvrij
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Kan in de oven gebruikt worden tot 250°C

Bevat geen

Plastificeermiddelen en latex

Inhoud

1 stuk

Meer informatie

Able2 Anti-slip rol is te verkrijgen in de kleuren blauw en rood en in de afmetingen: 1m x 20cm, 1m x 30cm, 2m x 20cm, 2m x 40cm, 9m x 20cm, 9m x 40cm  

Schaar niet inbegrepen.

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen