Able2 Beugel zonder Boren Kindergreep

Deze vaste mobiele wandbeugel is ideaal voor kinderhandjes.

Able2 Beugel zonder Boren Kindergreep

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze vaste mobiele wandbeugel is ideaal voor kinderhandjes. De diameter van de handgreep is 26 mm in plaats van de gebruikelijke 35 mm. De wandbeugel is snel en eenvoudig te bevestigen en even makkelijk los te maken. De beide zuignappen hebben een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde poriëndichte oppervlakte te bevestigen. Aandrukken, de kiephendel overhalen en klaar!

 

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel.

Productvoordelen

  • Kleiner diameter (26 mm)
  • Veiligheidsindicator
  • Zuignappen waardoor boren niet nodig is

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Dit product is te verkrijgen in de afmeting 170 cm of 310cm
  • De diameter van de handgreep is 26 mm

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen