Able2 Hipshield man

Reduceert het risico op heupfracturen.

* Verplichte velden

Vanaf  34,94
Aantal:

Able2 Hipshield man

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Reduceert het risico op heupfracturen. De Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de bescherming van motorrijders.

Te gebruiken bij

  • Motorrijden
  • Risico op heupfracturen

Productvoordelen

  • De beschermer is zo ontworpen dat deze op alle heupen perfect past

Gebruiksadvies

De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken. Trek de onderbroek aan met het Hipshield label naar voren. Schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek met de breedste kant boven en de glimmende structuur aan de buitenkant. Let op dat u de beschermer op de juiste manier plaatst.

Wasinstructie: De beschermers dient u met de hand te wassen in warm water met zeep. Daarna 10 minuten laten drogen. De onderbroeken kunt u in de wasmachine wassen (of handwas) op maximaal 60°C. 

Inhoud

1-pak of 3-pak

Meer informatie

De Hipshield is verkrijgbaar in de volgende verschillende mannenmaten: Small (76-81 cm), Medium (83-89 cm), Large (91-96 cm), X-Large (99-104 cm), XX-Large (106-112 cm), XXX-Large (122-130 cm). In de webshop zijn ook vrouwenmaten verkrijgbaar. U kunt uw maat bepalen door uw tailleomtrek te meten. Verkrijgbaar per 1-pak (2 protectors en 1 onderbroek) en 3-pak (2 protectors en 3 onderbroeken).

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen