Able2 QuattroPlus Handgreep

De mobiele vacu├╝mhandgreep QuattroPlus is de variant met een hogere belasting, deze kan bijvoorbeeld aan de muur als horizontale trainingsstang worden gebruikt.

Able2 QuattroPlus Handgreep

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Mobili ® Beugels zonder Boren, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond. De mobiele vacuümhandgreep QuattroPlus is de variant met een hogere belasting, deze kan bijvoorbeeld aan de muur als horizontale trainingsstang worden gebruikt. De geïntegreerde kruisverbindingen maken de QuattroPlus zeer flexibel. Bovendien verhogen de vier zuignappen de Nenn belasting tot 125 kg.

 

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel!

Productvoordelen

 • Belasting tot 125 kg mogelijk
 • Veiligheidsindicator

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

 • Belasting tot 125 kg mogelijk
 • Dit product is te verkrijgen in de afmetingen:
  • 200 - 325 cm
  • 320 - 445 cm
  • 420 - 545 cm
  • 645 - 770 cm

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen