Able2 Splash Wheely Mac Met Mouwen Deluxe

Able2 Splash Wheely Mac Met Mouwen Deluxe. De Wheely Mac met mouwen biedt u en uw rolstoel totale bescherming tegen regen en wind.

Able2 Splash Wheely Mac Met Mouwen Deluxe

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Wheely Mac met mouwen biedt u en uw rolstoel totale bescherming tegen regen en wind. Aan de onderzijde sluit de Wheely Mac af met een elastische band over de voetenplaat. Inclusief twee openingen voor de handvaten. De capuchon heeft touwtjes met een veersluiting en een stevige rits waarmee u uw nekgebied vrij kunt maken voor meer draagcomfort. Volledig water- en winddicht.

De Wheely Mac is verkrijgbaar in twee maten:

  • Medium 152 cm
  • Large 165 cm

De Deluxe uitvoering heeft een zachte katoenen binnenvoering voor extra warmte. De Wheely Mac is ook verkrijgbaar zonder mouwen in medium en large en verder ook in een ongevoerde uitvoering.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen