Able2 Vida Matrasbeschermer met Instopstroken

Able2 Vida Matrasbeschermer met Instopstroken is een wasbare en herbruikbare matrasbeschermer die uw matras beschermt tegen vocht en andere vloeistoffen.

Able2 Vida Matrasbeschermer met Instopstroken

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Able2 Vida Matrasbeschermer met Instopstroken is een wasbare en herbruikbare matrasbeschermer die uw matras beschermt tegen vocht en andere vloeistoffen. De bovenlaag is gemaakt van speciaal materiaal dat vocht snel opneemt en hierdoor droog en comfortabel aan blijft voelen. Door de waterafstotende onderlaag van polyurethaan kan er geen vocht doordringen naar het matras. Dit model is voorzien van instopstroken aan de zijkant. Door deze onder het matras te stoppen blijft de matrasbeschermer op zijn plaats liggen.

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

Able2 Vida Matrasbeschermer is verkrijgbaar in twee diktes: met een maximale absorptie van 2 of 3 liter, en in twee afmetingen: 70 x 90 cm of 90 x 90 cm.

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen