Service Apotheek Cheques

 

Onderstaand treft u de cheques voor de maand februari. Print de cheques uit en neem ze mee naar uw Service apotheek of lever ze direct in (afhankelijk van de actievoorwaarden).

  

  

 


 

Service Apotheek heeft een eigen Voedingssupplementenlijn

Een goede voeding is belangrijk voor je lichaam. Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. Je lichaam verdient immers een goede verzorging: eerlijk & puur. Met dat doel heeft Nederlandse Service Apotheek Beheer B.V. een uitgebreide voedingssupplementenlijn ontwikkeld, die samengesteld is volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen. De kwaliteit en invloed van de producten is goed. Dit is niet alleen terug te zien in de samenstelling van de producten, maar ook in de ondersteuning die Service Apotheek biedt, door het geven van vakkundige informatie. De producten zijn bijvoorbeeld verpakt in een doosje met handige doordrukstrips en bevatten een gebruiksaanwijzing, waarmee wij u van goed leesbare informatie kunnen voorzien. De voedingssupplementenlijn van Service Apotheek bestaat uit een groot aantal producten, onderverdeeld in vier segmenten, waarmee wij een passend antwoord hebben op vragen over het behoud van uw gezondheid.

  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Speciaal producten
  • Vetzuren

Zo is er voor iedereen wel een geschikt product beschikbaar. Klik hier voor de productinformatiegids.

Voor meer informatie over de voedingssupplementenlijn van Service Apotheek of een persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij uw Service Apotheek.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen