Actimove EpiFast

De drukgevende Actimove EpiFast elleboogbandage houdt de elleboog met lichte druk op zijn plaats en zorgt zo voor pijnverlichting en een effectief herstel.

Actimove EpiFast

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Pijnklachten aan de elleboog kunnen o.a. ontstaan door overbelasting. Deze klachten kunnen u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. De drukgevende Actimove EpiFast elleboogbandage houdt de elleboog met lichte druk op zijn plaats en zorgt zo voor pijnverlichting en een effectief herstel.

Te gebruiken bij

  • Lichte pijnklachten aan de elleboog 
  • Lichte overbelasting van de elleboog

Productvoordelen

  • Doeltreffende pijnverlichting dankzij de lichte compressie 
  • Anatomisch gevormd voor een goede pasvorm

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Verkrijgbaar in de maten small, medium en XL. De geschikte maat kan worden gevonden door de armomtrek op te meten 12 cm vanaf de elleboog. Small (22-24,5cm), Medium (24.5-27cm) en XL (29.5-32cm).

Merk

Actimove

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen