Actimove GenuFast Kniebandage

De elastische kniebandage Actimove GenuFast biedt de noodzakelijke ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie.

Actimove GenuFast Kniebandage

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De elastische kniebandage Actimove GenuFast biedt de noodzakelijke ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. De compressie vermindert de kans op zwelling van de knie, zodat u normaal kunt blijven lopen zonder verergering van uw klachten.

Te gebruiken bij

  • Lichte overbelasting van de knie 
  • Lichte instabiliteit van de knie 
  • Acute en chronische pijnklachten 
  • Ideaal in geval van artrose

Productvoordelen

  • Lichte compressie geeft een verhoogd comfort 
  • Laterale baleinen zorgen voor extra steun 
  • Anatomisch gevormd voor een goede pasvorm

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Actimove GenuFast Kniebandage is verkrijgbaar in de maten Small, Medium, Large en XL. Uw maat kan bepaald worden aan de hand van uw kuitomtrek (12 cm onder het kniegewricht). Small (31-36cm), Medium (36-41cm), Large (41-46cm) en XL (46-51cm).

Merk

Actimove

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen