Actimove Manus Forte Links

Actimove Manus Forte is een stabiliserende polsbrace voor de behandeling van een pijnlijk en geïrriteerd polsgewricht als gevolg van chronische of acute aandoeningen.

Actimove Manus Forte Links

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Actimove Manus Forte is een stabiliserende polsbrace voor de behandeling van een pijnlijk en geïrriteerd polsgewricht als gevolg van chronische of acute aandoeningen. Gemaakt van hoge kwaliteit latexvrije materialen, ademt dit product zeer goed en is het prettig om te dragen. Een anatomisch gevormde orthopedische spalk en twee extra brede haken en lusbanden geven sterke stabilisatie en steun. Dankzij de buisconstructie kan de brace gemakkelijk met één hand worden aangebracht. Actimove Manus Forte ondersteunt de pols voor verlichting van de pijn terwijl de vingers vrij kunnen blijven bewegen.

Te gebruiken bij

  • Pijnlijke artrose en reumatoïde artritis van de pols
  • Postoperatief gebruik
  • Tendovaginitis (ontsteking van de peesschede)
  • Na letsel aan pezen, letsel aan ligamenten en zacht weefsel
  • Verdraaiingen (verstuikingen)
  • Postoperatieve en posttraumatische irritatie 
  • Carpaal tunnel syndroom (CTS)

Gebruiksadvies

Trek uw Actimove Manus Forte over uw pols als een handschoen en plaats de duim daarbij in de opening. Sluit eerst de onderste band en dan de bovenste band en tenslotte de middelste band. Breng de brace aan met een gemiddelde spanning en zorg dat hij behaaglijk past en de beweging van de vingers niet hindert.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Verkrijgbaar in de maten small/medium en large/extra large.
  • Let op! Deze brace is voor de linkerpols.
  • Uw Actimove Manus Forte moet de eerste keer door een behandelaar of een specialist worden aangebracht met speciale aandacht voor de vormbare aluminium balein om een stevig, anatomisch correcte pasvorm te garanderen.

Merk

Actimove

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen