Advil Liquid Caps 200 mg

Hoofdpijn heeft u zo. Met Advil Liquid Caps 200 mg bent u er gelukkig ook weer zo vanaf.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Advil Liquid Caps 200 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Drukke dag, volle agenda, herrie om u heen. Hoofdpijn heeft u zo. Met Advil Liquid Caps 200mg bent u er gelukkig ook weer zo vanaf. Gewone tabletten moeten namelijk eerst oplossen in de maag, terwijl de werkzame stoffen in de Liquid Cap sneller vrijkomen in uw lichaam. Dus kunt u al weer gauw met een helder hoofd uw dagelijkse dingen doen.

Te gebruiken bij

 • Griep 
 • Verkoudheid 
 • Hoofdpijn 
 • Rugpijn
 • Spierpijn
 • Kiespijn
 • Menstruatiepijn
 • Reumatische pijn

Productvoordelen

 • Werkt sneller dan gewone tabletten
 • Gemakkelijk in te nemen

Dosering

Volwassenen, ouderen en kinderen ouder dan 12 jaar:

 • zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tot 2 capsules innemen.

Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1200 mg) per 24 uur. 

Gebruiksadvies

De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen. Gebruik dit middel niet langer dan 10 dagen, tenzij uw arts u anders heeft voorgeschreven.

Bijwerkingen

Allergische reacties als netelroos (galbulten), huiduitslag en jeuk (of systemische lupus erythematosus - SLE), buikpijn, indigestie, brandend maagzuur en misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid. Raadpleeg voor overige bijwerkingen de bijsluiter.

Interacties

Gebruik dit geneesmiddel niet als u aspirine/acetylsalicylzuur in een dagdosering van meer dan 75 mg of andere NSAID-pijnstillers gebruikt.

Vertel het uw arts of apotheker als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt:  

 • antistollingsmiddelen (middelen die de bloedstolling tegengaan, zoals aspirine, warfarine, ticlopidine), vochtafdrijvende middelen (plastabletten - vergroten de hoeveelheid urine die u produceert) of bepaalde geneesmiddelen die een hoge bloeddruk verlagen (ACE-remmers zoals captopril, bètablokkers zoals atenolol, of angiotensine-II-receptorantagonisten zoals losartan), of andere geneesmiddelen, omdat deze geneesmiddelen en ibuprofen invloed kunnen hebben op elkaars werking
 • andere geneesmiddelen, zoals corticosteroïden (voor de behandeling van astma, huidaandoeningen en andere aandoeningen), trombocytenaggregatieremmers (doorgaans gebruikt als bloedverdunner om een beroerte of hartproblemen te voorkomen), hartglycosiden (voor patiënten met hartklachten), selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s) of lithium (voor de behandeling van depressie), methotrexaat (voor de behandeling van bepaalde vormen van kanker en voor de behandeling van psoriasis of reumatoïde artritis), ciclosporine of tacrolimus (voor patiënten die een orgaantransplantatie ondergaan, en voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen), zidovudine (voor de behandeling van hiv-infectie), quinolonantibiotica (een klasse van antibiotica voor de behandeling van bepaalde infecties), fenytoïne (voor de behandeling van epilepsie) of antacida (maagzuurremmers, tegen indigestie). 

Vraag altijd een arts of apotheker om advies voordat u ibuprofen in combinatie met andere geneesmiddelen gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

 • bij ernstige leverfalen, ernstige nierfalen of ernstige hartfalen
 • bij een bestaande maagdarmbloeding of maagzweer of als u eerder een maagzweer gehad heeft
 • als u ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen een bloeding of perforatie van uw maag of darmen heeft gekregen

Samenstelling

Ibuprofen, macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol, gelatine, chinolinegeel (E104), patentblauw (E131), gezuiverd water, witte inkt [titaandioxide (E171) propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat en macrogol 400], phosal (lecithine, triglyceriden (middellange ketens), glycerolstereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Bestuur en gebruik geen machines als u duizelig, slaperig of draaierig wordt, of als u moeite met zien krijgt.

Inhoud

10, 20 of 40 capsules

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Wees voorzichtig of gebruik dit middel niet wanneer:

 • overgevoeligheid voor ibuprofen of een ander bestanddeel van de omhulde tabletten 
 • astma-aanvallen als gevolg van het gebruik van ibuprofen in uw medische voorgeschiedenis of het bekend zijn met overgevoeligheid voor de groep geneesmiddelen waartoe ibuprofen behoort, de zogenaamde NSAIDs
 • wanneer u in de laatste 3 maanden van de zwangerschap bent
 • wanneer u lijdt aan colitis ulcerosa (ontsteking van de dikke darm) 

Verkrijgbaar per 20 en 40 stuks. Ook leverbaar in 400 mg capsules. Kinderen jonder dan 12 jaar dienen dit middel niet te gebruiken.

Merk

Advil

Hoe te bewaren

Niet bewaren boven 25 graden. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen