Advil Ovaal 400

Advil Ovaal 400 geeft met elke 8 uur 1 tablet tot 24 uur pijnverlichting. Het bevat per tablet 400 mg ibuprofen.

 4,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Advil Ovaal 400

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

U staat volop in het leven. Druk met uw werk en ook in uw vrije tijd bent u lekker actief. Daarbij hoeft u u niet te laten beperken door rugpijn, spierpijn of reumatische pijnen. Want Advil Ovaal 400 geeft met elke 8 uur 1 tablet tot 24 uur pijnverlichting. En is bovendien ontstekingsremmend. Met elke 8 uur 1 tablet heeft u dus ook ’s nachts pijnverlichting. En begint u weer uitgerust aan de nieuwe dag.

Te gebruiken bij

 • Rugpijn 
 • Spierpijn 
 • Reumatische pijn

Productvoordelen

 • Makkelijk te slikken

Dosering

Volwassenen, ouderen en jongeren ouder dan 12 jaar:

 • Zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tablet innemen. 

De aanbevolen periode tussen twee doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Maximaal 3 tabletten (1200 mg) per 24 uur.

Gebruiksadvies

Advil ovaal tabletten zijn uitsluitend bedoeld voor kortdurend gebruik. Gebruik dit middel in een zo laag mogelijke dosering gedurende de kortst mogelijke periode die voor verlichting van uw symptomen nodig is. Gebruik dit middel niet langer dan 10 dagen, tenzij uw arts u anders heeft voorgeschreven. Neem contact op met uw arts als uw klachten aanhouden of verergeren.

De tabletten moeten met water worden ingenomen. Niet op de tablet kauwen. Niet voor gebruik van kinderen jonger dan 12 jaar.

Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Allergische reacties, zoals netelroos, huiduitslag en jeuk (of systemische lupus erythematodes)
 • Buikpijn, maag- en darmproblemen, zuurbranden en zich misselijk voelen 
 • Hoofdpijn 

Voor overige bijwerkingen: zie de bijsluiter.

Interacties

Gebruik dit geneesmiddel niet als u aspirine/acetylsalicylzuur in een dagdosering van meer dan 75 mg of andere NSAID-pijnstillers gebruikt. Vraag altijd een arts of apotheker om advies voordat u ibuprofen in combinatie met andere geneesmiddelen gebruikt. Raadpleeg de bijsluiter voor andere interacties.

Zwangerschap / Borstvoeding

Als u in de eerste zes maanden van uw zwangerschap bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u Advil Ovaal tabletten gebruikt. Als u in de laatste drie maanden van uw zwangerschap bent, moet u dit geneesmiddel niet gebruiken.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

 • U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
 • U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.  
 • U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
 • U bent allergisch voor ibuprofen of één van de andere bestanddelen die in dit geneesmiddel zitten. 
 • U bent allergisch voor acetylsalicylzuur (ofwel aspirine) of een andere NSAID-pijnstiller.
 • U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
 • U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.

Raadpleeg de bijsluiter voor situaties waarbij voorzichtigheid geboden is.

Samenstelling

Ibuprofen, maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel, croscarmellosenatrium, colloïdaal siliciumdioxide, stearinezuur, natriumlaurylsulfaat, hydroxypropylmethylcellulose, macrogol 6000, titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172), talk, zwarte inkt (zwart ijzeroxide (E172), schellak, propyleenglycol en ammoniumhydroxide (E527)).

Inhoud

20 tabletten

Verpakkingsvorm

Blisterverpakking

Meer informatie

Geneesmiddelen zoals ibuprofen kunnen gepaard gaan met een licht verhoogd risico op een hartaanval (myocardinfarct) of beroerte. De risico’s nemen toe bij gebruik van hoge doses en bij langdurige behandeling. Overschrijd de aanbevolen dosis of behandelingsduur niet.

Merk

Advil

Sterkte

400 mg

Hoe te bewaren

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 30°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen