Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Obesimed (2)
  2. XL-S Medical (0)

Supplementen

Er zijn verschillende soorten supplementen die als ondersteuning bij het afvallen kunnen worden gebruikt. Sommige stimuleren de vetverbranding, anderen binden het vet zodat het niet wordt opgenomen in het lichaam en er zijn ook supplementen die effect hebben op het verzadigingsgevoel.

2 Producten
Terug naar boven

Pillen en capsules om gewicht te verliezen

Pillen en capsules zijn hulpmiddelen die kunnen helpen bij de behandeling van overgewicht. De meeste tabletten die helpen bij het afvallen zorgen voor een verminderde eetlust. Deze pillen of tabletten geven een vol gevoel en zorgen voor een snelle verzadiging tijdens en na de maaltijd. Daarnaast zijn er pillen en tabletten die zich aan vetten kunnen binden. Tabletten en capsules zijn geen oplossing voor overgewicht, maar kunnen in combinatie met een gezonde levensstijl wel helpen om sneller af te vallen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen