Modifast Drinkmaaltijd vanille

Modifast Drinkmaaltijd is een maaltijdvervanger.

 2,26
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Modifast Drinkmaaltijd vanille

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Modifast Drinkmaaltijd bevat minstens 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen voor energiebeperkte diëten, maar levert veel minder calorieën dan een gewone maaltijd.

Te gebruiken bij

  • Afslanken

Gebruiksadvies

U vervangt simpelweg uw maaltijd (of dit nu ontbijt, lunch of diner is) door een drinkmaaltijd. De drinkmaaltijden zijn een volwaardige maaltijdvervanger en dus géén tussendoortje.

Licht afvallen
Modifast Snack&Meal is ook handig als u geleidelijk een paar kilootjes wilt afvallen. Bijvoorbeeld na de feestdagen of uw vakantie. U kunt dan gedurende een bepaalde periode iedere dag twee maaltijden (afhankelijk van wat u zelf wil) vervangen door een Snack&Meal maaltijdvervanger. De andere maaltijd(en) moet(en) evenwichtig samengesteld zijn. U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u wilt.

Smaak

Vanille

Inhoud

236 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Merk

Modifast

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen