Wegen & Meten

Tijdens het afslanken is een weegschaal natuurlijk onmisbaar. Maar ook een lichaamsvetmeter kan van pas komen, net als een stappenteller. Daarmee controleert u makkelijk of u wel aan de geadviseerde 10.000 stappen per dag komt. Voldoende lichaamsbeweging is heel belangrijk wanneer u wilt afvallen.

Er zijn geen producten gevonden.

Uw lichaamsgewicht weten

Een gezond gewicht is het begin van een goede gezondheid. Daarom is het verstandig toch zeker wekelijks op de weegschaal te stappen om het gewicht bij te houden. Sommige weegschalen kunnen naast het gewicht, ook het vetpercentage, lichaamsvocht, spiermassa, botmassa en de caloriebehoefte meten. Zo kan gemakkelijk worden nagegaan of er sprake is van een te hoog vetpercentage is en of afvallen nodig is. Bij leef.nl hebben wij alleen de beste weegschalen in ons assortiment. Bekijk ook ons assortiment producten om af te vallen. Zoals eiwitrijke shakes en maaltijden. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen