Medisana Air Luchtreiniger met 2 filter

Medisana Air Luchtreiniger met 2 filter. Schone lucht - gezonder leven.

 79,90
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Medisana Air Luchtreiniger met 2 filter

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Verbetert de luchtkwaliteit die we ademen.
MEDISANA AIR zuivert de lucht continu en effectief van fijnstof, pollen, bacteriën en zelfs geuren. Aan de basis van de MEDISANA AIR staat een anti-bacterieel fijnstoffilter van 3M met aanvullend koolstoffilter. MEDISANA AIR werkt volgens het convectie-principe en bevordert de natuurlijke uitwisseling van lucht.

Productvoordelen

  • De gepatenteerde LED-stofindicatie verzekert een optimaal gefilterde lucht en toont een verminderde filterwerking aan of wanneer het filter aan vervanging toe is.
  • Dag- en nachtmodus: schakelt automatisch van dag- naar fluisterstille nachtmodus. Hiermee voorziet de innovatieve luchtreiniger op zeer discrete en efficiënte wijze gesloten ruimtes doorlopend van verse lucht.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Medisana

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen