Airmax Snurkers

Directe verwijding van de neusingang kan worden gebruikt bij snurken. Ook wordt de Airmax veel gebruikt door recreatieve sporters en topsporters.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Airmax Snurkers

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Airmax is vervaardigd van een zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.) en kan 3 maanden lang gebruikt worden. Door het in de neus plaatsen van de Airmax wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. De duwkracht van de Airmax werkt zeer effectief en vergroot de instroomruimte voor lucht. Dat zorgt voor een betere luchtdoorstroming terwijl het dragen van de Airmax uiterst comfortabel is. U heeft het gevoel meer 'lucht' te krijgen. De Airmax is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ‘directe luchtwegverwijders’. Directe verwijding van de neusingang kan worden gebruikt bij snurken. Ook wordt de Airmax veel gebruikt door recreatieve sporters en topsporters.

Te gebruiken bij

  • Snurken
  • Ademhalingsproblemen (tijdens het sporten/slapen)

Productvoordelen

  • Minder last van snurken 
  • Meer lucht tijdens het sporten
  • Goed geslapen = uitgerust

Gebruiksadvies

De Airmax voor en na gebruik afspoelen met water. Plaats de Airmax in de neus. De Airmax is goed geplaatst als de pootjes de neusingang verwijden. Hierdoor ontstaat direct een betere in- en uitstroom van lucht en dat merkt u meteen. Hoe beter de luchtdoorstroming, hoe optimaler uw ademhaling en uw prestaties. Maar ook betere ontspanning en minder kans op snurken. Dankzij de ronde vormen is de Airmax goed in de neus te plaatsen.

Contra-indicaties

De Airmax is alleen geschikt voor plaatsing in de neus. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Samenstelling

Kunststof (S.E.B.S.)

Inhoud

S (1 exemplaar), M (1 exemplaar), S + M (2 stuks)

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

  • Verkrijgbaar in de maten Small en Medium en in een proefverpakking met zowel een Small als een Medium exemplaar
  • De maat die het beste bij u past, hangt af van de binnenmaat van uw neus en is alleen te bepalen tijdens het gebruik. Test dus eerst beide maten om zo het meest positieve effect op je ademhaling te verkrijgen. Daarnaast kan u wisselen afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Hoe meer druk op de neuswand hoe meer instroom van zuurstof.

Merk

Airmax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen