Airmax Sporters

Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergie.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Airmax Sporters

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Airmax is vervaardigd van een zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.) en kan 3 maanden lang gebruikt worden. Door het in de neus plaatsen van de Airmax wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. De duwkracht van de Airmax werkt zeer effectief en vergroot de instroomruimte voor lucht. Dat zorgt voor een betere luchtdoorstroming terwijl het dragen van de Airmax uiterst comfortabel is.

Neusademhaling is beter dan mondademhaling
Uw neus werkt als een luchtbehandelingssysteem: zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid wordt geoptimaliseerd. Uw neus werkt ook als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker u door uw neus kunt ademen, hoe beter. Uw neus zorgt voor een betere longventilatie,de inwendige neusklep creëert een zekere mate van onderdruk.

Wanneer gebruikt u Airmax?
De positieve effecten van ‘directe luchtwegverwijders’ zijn wetenschappelijk aangetoond. De Airmax is de nieuwste ontwikkeling op dit gebied. Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergie. Tevens geeft het positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Inhoud

S (1 exemplaar), M (1 exemplaar), probeerverpakking S + M (2 stuks).

Meer informatie

  • Verkrijgbaar in de maten Small en Medium en in een proefverpakking met zowel een Small als een Medium exemplaar.
  • Neusademhaling is beter dan mondademhaling Uw neus werkt als een luchtbehandelingssysteem: zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid wordt geoptimaliseerd. Uw neus werkt ook als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker u door uw neus kunt ademen, hoe beter.

Merk

Airmax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen