Alfaco Hyperfree

De hyperfree-cassette is een hulpmiddel bij hyperventilatie. 12,71
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Alfaco Hyperfree

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Hyperfree-cassette zorgt ervoor dat de patiënt de balans tussen koolzuur en zuurstof weer op peil krijgt, waardoor de hyperventilatieaanval overgaat en de klachten die ontstaan zijn door de hyperventilatie verdwijnen. Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken, door het simpele feit dat patiënten de cassette bij zich dragen. Dit komt doordat ze weten dat zij een hyperventilatie aanval snel en veilig kunnen bestrijden wanneer deze zich voordoet, waardoor hun angstgevoelens afnemen. De Hyperfree-cassette is geen medicijn, maar een hulpmiddel dat u onbeperkt kunt gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Hyperventilatie

Productvoordelen

  • Laat u stoppen met hyperventileren
  • Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken: het idee dat u de cassette bij u heeft, verkleint de kans op hyperventilatie.

Gebruiksadvies

Omdat hyperventilatie een direct gevolg is van een verkeerde ademhaling, is het aan te raden om een zo goed mogelijke lichaamshouding aan te nemen wanneer u de Hyperfree-cassette gebruikt. U kunt bijvoorbeeld op een stoel gaan zitten met de benen naast elkaar en een rechte rug. Om te controleren of u op de goede manier ademt (een buikademhaling ) is het raadzaam om één hand op de buik te houden tijdens het in- en uitademen door de Hyperfree-cassette. U moet tijdens het inademen de buik voelen uitzetten, niet alleen de borstkas. Ook is het mogelijk om de Hyperfree-cassette preventief bij hyperventilatie te gebruiken. Wanneer u op een moment dat het u uitkomt gedurende ongeveer anderhalve minuut door de cassette in- en uitademt, houdt u de verhouding tussen zuurstof en koolzuur in evenwicht.

Inhoud

1 stuks

Merk

Hyperfree

Hoe te bewaren

Op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen