Alhydran SPF30 59ml

ALHYDRAN is een krachtige vochtregulerende crème met hoge UV bescherming, SPF 30.

 39,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Alhydran SPF30 59ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

ALHYDRAN is een krachtige vochtregulerende crème met hoge UV bescherming, SPF 30. Hoge bescherming tegen de zon, en tegelijkertijd de werking die u gewend bent van ALHYDRAN. Ideaal voor momenten dat de zon niet vermeden kan worden.

In tegenstelling tot veel huidverzorgingsproducten is ALHYDRAN met hoge UV bescherming een medische gel-crème die effectief is door een optimale combinatie van Aloë Vera en hoogwaardige huidoliën en de toevoeging van hoge UV bescherming.

ALHYDRAN met hoge UV bescherming wordt gebruikt naast de gewone ALHYDRAN. Wanneer de zon niet vermeden kan worden wordt ALHYDRAN met hoge UV bescherming gebruikt in plaats van ALHYDRAN.

Te gebruiken bij

Littekens

 

Een litteken is een reactie op een diepe huidbeschadiging. Bij het herstelproces kan een verdikt litteken ontstaan met klachten. ALHYDRAN littekencreme zorgt voor vervaging van het litteken, afname van jeuk en roodheid en minder spanning op het litteken.

 

Jeuk en pijn

 

Jeuk en pijn aan de huid kunnen bij verschillende aandoeningen voorkomen. De ernst kan variëren van mild tot een toestand die het normale leven ondraaglijk maakt. ALHYDRAN ondersteunt de huid bij het herstel en verlicht klachten.

 

(Zon)verbranding

Een zonverbranding of brandwond kan veel huidklachten veroorzaken, soms zeer ernstig.
ALHYDRAN zorgt voor minder jeuk, roodheid en helpt de huid versneld te herstellen.

 

Droge huid

 

Veel mensen hebben last van een droge huid. Dit ontstaat bijvoorbeeld door eczeem, diabetes of het gebruik van elastische kousen. ALHYDRAN beschermt, hydrateert en versoepelt de droge huid.

Productvoordelen

  • Hoge UV bescherming (SPF 30)
  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Versoepeling van de huid
  • Actieve bestrijding van littekens

Dosering

Een ALHYDRAN behandeling duurt zo lang als nodig is om de beschadigde huid te herstellen. Dit kan dagen, weken of soms wel jaren duren. Dit is afhankelijk van de indicatie en de ernst. De behandeling van een ernstig litteken kan bijvoorbeeld langer dan 1 jaar duren. Stop dus niet te snel! Onze crème, ALHYDRAN, mag je onbeperkt blijven gebruiken. Zelfs meerdere jaren als dat nodig is.

Bijwerkingen

Er werd tot op heden geen enkele bijwerking vastgesteld bij langdurig en veelvuldig gebruik van Alhydran.

Contra-indicaties

  • Alhydran mag niet gebruikt worden bij uitgesproken allergie op één van de bestanddelen.
  • Alhydran mag niet aangebracht worden op open wonden, of op huidperforaties ten gevolge van hechtingen, tot deze huid volledig gesloten is.
  • Niet gebruiken op geïnfecteerde huid en op de ogen.
  • Stop het gebruik en consulteer een arts als blijvende uitslag of irritatie zich voordoet.

Bevat geen

Parabenen

Inhoud

59 mililiter

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Op de verpakking van ALHYDRAN staat de houdbaarheidsdatum. Na openen is ALHYDRAN houdbaar voor 6 maanden, daarna zal de werking van de ALHYDRAN afnemen.

Merk

Alhydran

Sterkte

30 SPF
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen