A. Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels

A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels geeft snelle verkoeling en verlichting bij rode, branderige en jeukende ogen.

 11,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels geeft snelle verkoeling en verlichting bij rode, branderige en jeukende ogen. A.Vogel Pollinosan Oogdruppels vormen een soepele traanfilm over het oog, die het oog beschermt tegen het binnendringen van nieuwe pollen. De verzachtende en verkoelende ingredi├źnten helpen roodheid, branderigheid en jeuk te verminderen.

Te gebruiken bij

  • Rode, branderige en jeukende ogen

Productvoordelen

  • Ook geschikt voor contactlens dragers 
  • Langdurig en intensief te gebruiken
  • Werkt snel

Dosering

Algemene dosering: 4-5 x daags druppelen, 1

Gebruiksadvies

Verwijder het gekleurde dopje van de flacon. Eenmalig: houd de flacon op de kop boven de hand met de duim op de onderzijde en wijs/middelvinger langs het tuitje. Druk enkele malen op de bodem tot de eerste druppel valt. De druppelflacon is nu gereed voor gebruik. Buig het hoofd (licht) achterover en trek het onderste ooglid iets naar beneden. Richt de druppelaar boven het oog. Druk met de duim op de bodem van de flacon zodat een druppel in het oog valt. Sluit het oog langzaam zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit de flacon na gebruik goed af met het dopje.

Samenstelling

Hyaluronic Acid (1mg/ml), Chamomilla recutita extract 0,01%, Sodium Chloride, Boric Acid, Sodium Borate, Sodium Hydroxide, Hydrochloride Acid, Alcohol, Aqua.

Inhoud

10 milliliter

Verpakkingsvorm

Druppelflacon

Meer informatie

De unieke steriele druppelflacon maakt het gebruik van conserveringsmiddelen overbodig. Hierdoor worden de druppels ook bij langdurig en intensief gebruik goed verdragen.

Merk

A.Vogel

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen