Eye Fresh Alles-in-één Vloeistof harde contactlenzen

Eye Fresh Alles-in-één Vloeistof harde contactlenzen voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen.

 4,52
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Eye Fresh Alles-in-één Vloeistof harde contactlenzen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen is geschikt voor het reinigen, desinfecteren en bewaren van alle soorten harde zuurstofdoorlatende contactlenzen.

Te gebruiken bij

  • reinigen, bewaren en inzetten van alle soorten harde zuurstoftoelatende contactlenzen.

Gebruiksadvies

Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen op de lens en vrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen minimaal 4 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten. Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden, dient u ze in de Eye Fresh Alles-in-één vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen te bewaren.

Samenstelling

Phospholipid PTC 0,03%

Inhoud

360 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Merk

Eyefresh

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen