Alpine SwimSafe (oordopjes)

Alpine SwimSafe (oordopjes) - Unieke oordoppen voor zwemmen en watersport. 12,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Alpine SwimSafe (oordopjes)

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Meer waterplezier met zwemoordoppen in
Veel mensen hebben tijdens het zwemmen last van water in hun oren. Ook veel watersporters willen hun oren beschermen tegen water en wind tijdens het
surfen, zeilen of wakeboarden. Ze willen een oorontsteking of surfersoor voorkomen. Speciaal daarvoor heeft Alpine de SwimSafe oordoppen. Deze speciale
zwemoordopjes voorkomen dat er water in het oor komt. Dankzij de unieke filters is het omgevingsgeluid nog maximaal hoorbaar. SwimSafe oordoppen zijn ook
zeer geschikt om mee te douchen.

Revolutionair model oordop
Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters™ – Say no to water & yes to sound
De speciale akoestische filters in de SwimSafe oordopjes zorgen dat alle omgevingsgeluiden en gesprekken hoorbaar blijven. De zeer kleine opening in de filters voorkomt een afgesloten gevoel en de vorm van de oordoppen zorgt ervoor dat er geen water in de oren komt. SwimSafe is geschikt om maximaal één meter onder water te gebruiken.

Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal
De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Het materiaal is een innovatie van Alpine, hypoallergeen, bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Alpine Miniboxx
Naast het bewaardoosje, zit er ook een Alpine Miniboxx in elke SwimSafe verpakking. Dit handige opbergdoosje is gemakkelijk mee te nemen naar het zwembad en tijdens het zwemmen kan het eenvoudig naast de kluissleutel aan de pols worden gehangen. Ook kan de Miniboxx aan de rits van een wetsuit worden bevestigd.

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
  • Twee akoestische filters
  • Alpine Miniboxx
  • Kunststof bewaardoosje
  • Alpine inbrenghuls

Inhoud

1 paar

Meer informatie

Unieke productkenmerken
• Voorkomt water in de oren.
• Beschermt tegen oorontsteking en een surfers oor.
• Geschikt voor zwemmen met buisjes.
• Omgevingsgeluid en gesprekken blijven hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters.
• Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal.
• Extra Alpine Miniboxx om oordoppen makkelijk mee te nemen.
• Drijvend vermogen
• Bijna niet zichtbaar in het oor
• Geen siliconen
• Herbruikbaar

Winnaar Red Dot Design Award
Alpine Hearing Protection heeft een Red Dot Awards 2015 in de wacht gesleept voor het ontwerp van SwimSafe. De jury van deze prestigieuze designprijs roemde de “hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen” van de oordoppen. De Red Dot Award wordt wereldwijd gezien als de meest waardevolle onderscheiding voor excellent ontwerp. Het is ook de grootste ontwerpcompetitie ter wereld.

Dutch Design
De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Alpine Hearing Protection – Blijvend innovatief
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van de producten in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben een CE-markering.

Dempingswaarden Alpine Swimsafe. Getest volgens EN 352-2: 2002 

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 1,7 3,1 1,7 6,7 15,0 22,8 22,9 18,2
Standaard afwijking dB 1,9 3,5 2,8 4,7 3,2 3,2 4,5 4,3
Verwachte dempingswaarde in dB (APV) -0,2 -0,4 -1,1 2,0 11,8 19,6 18,4 13,9


Nominale diameter: 9-12 mm
H=16 M=7 L=2 SNR=10

Merk

Alpine

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen