AmiQure Mobility Hond

AmiQure Mobility Hond is een uitstekende, milde en diervriendelijk aanpak voor het bevorderen van soepele gewrichten.

 19,10
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

AmiQure Mobility Hond

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Circa 10% van alle honden, kampt met gewrichtsproblemen. Niet alleen oude of (te) zware worden hier door getroffen, maar ook jonge honden. De oorzaak kan zijn een trauma, slechte voeding, erfelijke aanleg, ouderdom of slechte leefomstandigheden. Opvallende uiterlijke kenmerken zijn o.a.: het moeite hebben met opstaan (vooral ´s ochtends), niet meer (zo makkelijk) op- of aflopen van een trap, niet meer achter de stok of bal aan rennen, mank lopen na inspanningen of bij vochtig weer, achterblijven bij het uitlaten of zelfs ineenkrimpen bij aanraking. Het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.

Dosering

Dagelijks 1 tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht. Afhankelijk van de ernst van de aandoening duurt het minimaal een maand voordat verbeteringen kunnen worden waargenomen. Na verloop van tijd kan de dosering worden gehalveerd. De tabletten zijn deelbaar. Het beste is de helft van de dosering 's ochtends te geven en de andere helft in namiddag.

Interacties

In het geval dat men wil overstappen van zogenaamde NSAID's (o.a. Rimadyl, Metacam, Cortaphen of Previcox), vanwege ongewenste bijwerkingen (o.m. braken, incontinentie, lusteloosheid, agressie, diarree, eetlustgebrek), dan is het raadzaam dit te doen in overleg met de dierenarts. Advies is om gedurende 1 week de dosering van de pijnstiller te halveren in combinatie met een volledige dosering Mobility, daarna kan veelal uitsluitend worden volstaan met Mobility.

Samenstelling

Glucosamine HCl, co-factoren: Vit. B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium, Salix alba extract en Harpagophytum (Duivelsklauw).

Inhoud

90 tabletten

Merk

AmiQure

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen