AmiQure Omega 3 Hond

Omega 3 heeft een gunstige invloed op nieren, hart en bloedvaten, voor soepele gewrichten en voor een gevoelige of geprikkelde huid.

 18,75
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

AmiQure Omega 3 Hond

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

In veel wetenschappelijke studies is aangetoond dat mens en dier, veel baat hebben bij omega-3 vetzuren. Omega 3 heeft een gunstige invloed op nieren, hart en bloedvaten, voor soepele gewrichten en voor een gevoelige of geprikkelde huid.

 

Bepalend voor de kwaliteit van de olie zijn o.a. de oorsprong en zuiverheid van de oliën. Zo is de visolie die wordt gebruikt voor AmiQure-Omega 3 afkomstig van in open zee (op verantwoorde wijze) gevangen vis (o.a. ansjovis, sardine en makreel). Omdat de essentiële vetzuren heel gevoelig zijn voor oxidatie, is de meest gebruikte toedieningsvorm een capsule. Verwerking in voer is vanwege de mogelijke oxidatie niet optimaal. De amiQure-Omega 3 capsules worden door dierenartsen al vele jaren met succes toegepast.

Dosering

Dagelijks 2-3 capsules per 30kg lichaamsgewicht; bij aanvang van een kuur 1 capsule per 10kg lichaamsgewicht gedurende 4 weken.

Samenstelling

De werkzame bestanddelen in omega-3 zijn EPA en DHA, respectievelijk 190mg en 35mg.

Inhoud

90 capsules

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

AmiQure

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen