AmiQure Respiration Pasta Kat

AmiQure Respiration pasta is gericht op het bevorderen van gezonde luchtwegen.

 10,90
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

AmiQure Respiration Pasta Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Katten zijn gevoelig voor aandoeningen aan de bovenste luchtwegen. De diervriendelijke aanpak van AmiQure Respiration pasta is gericht op het bevorderen van gezonde luchtwegen. het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.

Dosering

Dagelijks circa 3 cm (2 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Samenstelling

Echinacea, zink, vitamine C, Boswellia serrata extract, Thymus vulgaris extract, N-acetylcysteïne, Koper, Selenium, Vitamine C en E.

Inhoud

100 gram

Meer informatie

  • Tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 50 dagen.

Merk

AmiQure

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen