AmiQure Urinewegen Pasta Kat

AmiQure Urinewegen Pasta Kat is gericht op het bevorderen van een gezonde blaas.

 10,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

AmiQure Urinewegen Pasta Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Katten zijn gevoelig voor aandoeningen aan de lage urinewegen (blaas en urinebuis). Dit komt doordat katten slechte drinkers zijn, waardoor de urine geconcentreerd is. Maar ook doordat de anus (zowel van poes als van kater) direct boven de urinebuisopening is gelegen, waardoor bacteriën eenvoudig het urinekanaal in kunnen. Een mogelijke oorzaak van blaasgruis is wellicht de vorming van microscopisch kleine kristallen in het urinewegstelsel. Extra gevoelig zijn katers vanwege een langere en nauwere urinebuis dan poezen, katten die zelden of nooit naar buiten gaan, katten met overgewicht en luie of weinig actieve katten. Een ander probleem rond de urinewegen kan samenhangen met de nieren. Herkenbare symptomen zijn: gewichtsverlies, een verminderde eetlust, meer urine produceren, meer dan normaal drinken, braken of bleek tandvlees vertonen, het hebben van een slechte adem of vacht, of lusteloos zijn. In alle gevallen is het raadzaam een dierenarts te raadplegen.

 

De diervriendelijke aanpak van amiQure-Urinewegen pasta is gericht op het bevorderen van een gezonde blaas. het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.

Te gebruiken bij

  • Katten die vaker dan normaal plassen
  • Katten die moeite of pijn hebben bij het plassen
  • Katten die in kleine hoeveelheden bloed heeft in de urine
  • Katten die plassen op ongebruikelijke plaatsen
  • Kattem die wil plassen maar niet kunnen

Dosering

2 maal daags circa 2 cm (1,5 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie. Belangrijk is dat de kat altijd de beschikking heeft over vers en voldoende water.

Samenstelling

Cranberry extract, Bromelaïne extract, Cranberry extract, dl-Methionine, Vitamine A, Zink.

Inhoud

100 gram

Meer informatie

  • Tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 1 maand.

Merk

AmiQure

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen