Vitility Antisliponderlegger Placemat Rechthoekig

Vitility Antisliponderlegger Placemat Rechthoekig is ideaal voor personen die problemen hebben met grijpen, pakken en hun mobiliteit.

 49,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Antisliponderlegger Placemat Rechthoekig

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een antislip mat is ideaal voor personen die problemen hebben met grijpen, pakken en hun mobiliteit. Een antislip mat zorgt dat het erop gelegde spel, bord, beker, schrijfblok en dergelijke op zijn plaats blijft liggen en niet verschuift. Ook geschikt tijdens therapie, bijvoorbeeld bij coördinatie- en oriëntatie oefeningen. Houdt tijdens het eten het bord op zijn plaats en verkleint de kans op morsen. Stelt mensen weer in staat om zelfstandig te kunnen eten, schrijven en dergelijke zonder dat men hulp behoeft. De antislip mat zal niet beschadigen als men eten of drinken erop morst en is eenvoudig schoon te maken met warm water en zeep.

Inhoud

1st

Meer informatie

Afmetingen: 35 x 25 cm, dikte: 3 mm.

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen